Що є для мене Батьківщина? Каштани в цвіті і калина, Колодязь з чистою водою, Блакитне небо наді мною, Нескошені високі трави, Заходів сонячних заграви, Старенька Мати біля тину, І рідна на руках дитина, Після дощу веселки арка, (І доброї горілки чарка), Біленька хатка і садочок І зоряні чарівні ночі, Вареники в сметані з сиром І ладанки церковні з миром, І світлі образа святії І добрії юнацькі мрії, (тут можна доповнювати) Гречаний мед. І паляниця, На рушнику у молодиці. Земля батьків, моя країна Назвіть ії, то - ... (не Аргентина!!! ;) )
|