Звертаєтесь до Бога тоді, коли краще звернутися за порадою чи за допомогою до когось земного. Це було б зовсім не зайвим. Не грайтеся словами в коментарях, адже люди старшого покоління звикли вірити слову. Будьте терплячими та розсудливими.
Я розчарувалася у земних. Лише Бог зможе допомогти. Хоч він не кидається словами. А щодо мене, то слова на вітер ніколи не кидаю. Просто Ви, мабуть, не знаєте, як це, коли всі тебе покинули і наплювали в душу. Приємно?
Зовсім неприємно. Це правда. Проте і віру в людей втрачати не слід. А коли відвертаються всі, то може слід подивитися на себе очима саме тих людей, проаналізувати чому саме так сталося. Можливо і вірші стануть тоді світлішими, зрозумілішими. Адже у вас ще все попереду і щиро хочеться вірити, що буде все добре.
Та знаю я і вірю, що все буде гаразд. Просто я не везуча інколи. Тому і люди трапляються егоїстичні, які люблять насміхатися. А от сьогодні найшла ще одним "поклонников". Світло приходить.
Мирославо, чим більше читаю Ваші коментарі, тим менше мені стає вас шкода. Виник такий-собі образ Несміяни - роздратованої, з постійними вимогами. Ніколи нічого не чекайте від інших!!! Самі віддавайте безкорисно. Якщо матимете реакцію, - радійте. Ні - не засмучуйтесь. Живіть для когось, а не для себе. Тоді легше буде. Всі образи і депресії від егоїзму.
Вже всі депресії пройшли. Взагалі я не егоїстка, але хоч день можна нею побути? Для себе, щоб привернути хоч якусь увагу? Я перший раз за своє життя це попробувала, і все вийшло погано. Ну що ж, Ви не ображайтеся. Більше цього не буде. І ніколи мене не жалійте, мені від цього ще гірше. Зі мною треба по-строгому. А вірш Вам сподобався?
Вірш не дуже сподобався, якщо чесно. Мені, коли я починала писати, на літстудії дали пораду: не пиши так багато. Краще декілька строф і досить, але над ними попрацюй так, щоб кожне слово проходило крізь серце. Я відповіла в дусі юнацького максималізму: а Шевченко ж писав! )) Наді мною по-доброму посміялися, а я з ними. Але порада була дуже слушна. Тому даю її й Вам: краще менше, але глибше і досконаліше))
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")