=ВІДЧУТИ ПУЛЬС ЖИТТЯ =
= ВІДЧУТИ ПУЛЬС ЖИТТЯ =
Відчути день на запахи і смак,
Зустрітись з світлом й росами світання -
І розчинитись в променях кохання,
Мов в лабіринтах злаків блудний мак.
Де білих хмар пасеться череда,
Пройтися з літом в полі по дорозі,
А після в долі стати на порозі
З лицем щасливим , споєним в медах.
Бистрінь учуть на дотик не веслом,
Впіймавши подих свіжий високості,
І запросити витонченість в гості,
Торкнувшись часу змореним чолом.
У суть та зміст вникаючи речей,
Із власних вражень вирізьбити очі:
В красі садів купаючись охоче,
Пізнати світ у пристрастях людей.
Дивись пильніше - всюди простота,
В якій зумів, крокуючи, відбутись….
Відчути руху пульс - і посміхнутись
Прекрасній миті вічного життя.
М Стасюк (Альманах "Скіфія - 2016 осінь")
Додав: plomin (23.01.2017)
| Автор: © Стасюк Микола Іванович
Розміщено на сторінці : Громадянину , Стасюк Микола
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте :
Переглянули твір - 2583 чол.
у Вас # закладок
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 5
Порядок виводу коментарів:
За замовчуванням
Спочатку новi
Спочатку старі
Додати коментар :
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
( 50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++ ")
leskiv : Єдине, що залишилось в українців зараз, це - віра в Господа. Наші "друзі" знову вже вкотре зрадили нас.
leskiv : Оптимістичний, життєстверджуючий вірш.
НАЙПОШИРЕНІШІ
КЛЮЧОВІ СЛОВА