Усе - чиста правда про м'ясо і ліс. Ах, доля проклята, нас водить за ніс! А, може, нам краще спитати її Де жити найкраще, де всі багачі? І всім перебратися разом туди, Де падають з неба смачні пироги, Де ріки молочні стікають до ніг, Де замість десерту - солодкий йде сніг. Не ждіть того, люди, ніколи й ніде! Нічого й нізвідки вам не упаде! До сьомого поту чекає вас труд! Хто думать навчиться, того мене бруд. Тому помагатиме рідна земля, Без всяких підказок ЄС і кремля. Ідуть хвилі простору дивні до нас У них Сили Вищої чується глас. Почути це зможуть, лиш чисті серця. Вони, розумітимуть мову Творця, Що думкою творить планети й зірки І лави шикує Свої на віки.
Абсолютно чітко та правдиво написали, пані Таміла! Ні відняти, ні додати! Ясна річ, що треба вірити у краще, але, судячи з усього, на Україну чекають ще довгі-довгі роки важкого життя. Хто у тім винен? Пані Таміло, я вступив до Народного Руху України у травні 1990-го року, і майже сходу збагнув, що українці, як ПОЛІТИЧНА НАЦІЯ, ще не існують, і це - НАЙГОЛОВНІША проблема України! Зараз, після чверті століття незалежності(НЕНАЧЕ!), ситуація є дещо кращою. Але лише ДЕЩО! То ж, поки українці не стануть СВІДОМИМИ патріотами України(ПІДКРЕСЛЮЮ - СВІДОМИМИ!), ждати реального позитивного прориву у житті не варто! Як більшість електорату стоїть у чергах за передвиборною гречкою від КРИМІНАЛІТЕТУ, то отака буде влада в Неньці і ОТАКЕ життя!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")