На кладовищі я була сьогодні.
Там хоронили бравого хлопчину.
Скрізь панувало літечко Господнє.
А він, сердешний, у АТО загинув.
Тримався батько. Плакала сестричка.
Тужила, побивалась бідна ненька.
Я підійшла, поглянула на личко
Солдата: молодий такий, гарненький.
Стояло трохи люду біля нього.
Мовчали вірні друзі-побратими.
Не бачила із преси я нікого:
Цікавляться лиш хвойдами крутими.
Ось, знову всі газети написали
Про шлюху - екс.нардепа України:
В Європі, бач, в аварії сконала,
Не на Донбас поїхала, в руїни.
Яка ж це втрата! Інтернет сумує
За підстилкою олігарха. Люди!
Хто ваших діток від війни врятує?
Від шльондр у владі вам добра не буде!
На кладовищі я була сьогодні.
Там хоронили бравого хлопчину,
Який помер не на курорті моднім,
В борні віддав життя за Україну.
Щиро дякую всім Анумикам, хто завітав на мою сторінку і залишив коментар.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")