Він стукав кулаком у груди,
Волав несамовито:
"Я - патріот, почуйте, люди,
А влада вся - бандити!
Всі зрадники, сепаратисти,
Їх треба на гілляку,
Двурушники, авантюристи.
Пішли вони у ср....".
Аж раптом хлопцю пощастило:
"Знайшовся" чин і гроші.
"Патріотизм" його всмирило:
Вже всі навкруг хороші.
Погляньте! "Патріот" наш в Раді
Ухвалює закони.
Ним не натішаться багаті,
Забув свої прокльони
І обіцянки, що усюди
Давав народу щедро.
"Ви не бунтуйте,- каже,- люди,
Шануйте дона Педро".
Тепер він їздить в лімузині,
В Європі має статки.
Залишив бізнес свій дружині
І діткам любий татко.
Таких завзятих "патріотів"
В країні є багато.
Тримають люд за ідіотів.
Ну, як їм дати раду?!
Партіот не кричить губами , а працює на благо усіх руками , і серце віддає за людей , за правду .
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")