Недавній день нам показав акценти,
не варті ми ні центів, ні копІйок,
бо не народ цікавить президента,
а гей-паради і хода лесбійок.
Ще жоден раз не бачила країна,
щоб поліцейські так оберігали,
- чиїй вже дочці чи чийому сину
там у причинному страпонами заграло?
Ви провокуєте терпимість на розправу,
вам не пробачать крові і кайдани,
ви націю принизили без права,
ви наволоч пустили на Майдани.
Невже ми платимо податки і всі збори,
щоб нас у автозаки, як тварюки,
порозбивали голови потвори,
яким жетони ми ж вручили в руки?
Усяке шоу має світло далі,
не хочеться в агресії грішити,
але за рік не бути цій поталі,
бо може їх частина не дожити...
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")