Тремтить москва і бризкає слинею,
У неї вибивають кермо з рук,
Брехня московська повзала змією,
Від світла гине, корчиться від мук!
Затуркані, залякані прочани,
Що “батюшкам” лизали “сапоги”
Знімають окуляри і кайдани,
І бачать Бога. Никнуть патрулі!
І вже брехня не підіпхне закони,
Що видумали, вставили своє,
По всій Вкраїні, ось задзвонять дзвони,
Бо правда переможе, проросте!
Встає Вкраїна, сильна і могуча,
Московські пута скине назавжди!
Освітить небо, мов зоря блискуча ,
І стане знов у Божії сліди!
|