Вони називали нацистами
Увесь волелюбний нарід,
Бандерівцями, терористами,
Яких ще не бачив цей світ.
Вони прасували нас танками,
Бомбили селян і містян,
Брехливими їх обіцянками
В зрадливий манили капкан.
Вони з нас відверто знущалися,
Не знаючи жАлю й вини.
Та вперто і мужньо трималися
В борні України сини.
І, навіть, якщо ми утратимо
У цій м"ясорубці війни
Свободу й державу, світ знатиме,
Що справжні нацисти - вони.
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 2007 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")