ЩО СТАЛОСЯ? ШО СЯ СТАЛО? ЦО СІЄН СТАВО? ВОТ ГЕПЕНД? КЕ КОЗА Е СУЧЧЕССО? ВАС ИСТ ЛьОС? КЕ ПАСО`?
US, CA, UA, ZUM, UK, CA, AUS, NZ, IT, PL, ,CZ LI, LA, ES, OST, DE, FR, ESP, VA, {BUL}, MEX, JAP, NK, AFRICA
АМЕРИКА-ЕВРОПА-АЗІЯ-АФРИКА-АВСТРАЛІЯ
нувини з булгарских ґазет
БІ-БІ-СІ: БІЛьШИ 68 ТИСЯЧ РУСКИХ ВУЄННИХ ЗГИНУЛИ ЗА ЧАС НАВАЛИ НА УКРАЇНУ.
ЛОНДОН: РУСКІ СИЛИ ПІДХОДЯТ ДУ УҐЛЕДАРУ.
УЛАМКИ ДРОНА ВПАЛИ НА ВИРХОВНУ РАДУ В КИЇВІ.
СІ-ЕН-ЕН: УКРАЇНСКІ "ДРАКОНУВІ ДРОНИ" СИПЛЯТ РУСТОПЛИНИЙ МИТАЛ ПУ РУСКИХ ПУЗИЦІЯХ.
МЕЛОНІ ХЦЕ, ШУБИ ІНДИЯ І КІТАЙ БРАЛИ УЧАСьЦь В МИРНИХ ПИРИМОВИНАХ ПРУ УКРАЇНУ.
ЕРДОҐАН ХЦЕ, ШУБИ ІСЛАМСКИЙ СьВІТ СЯ УБʼЇДНАВ ПРОТІВ ІЗРАЇЛьСКУГО РУСШИРИНЯ.
РО`СИЯ: ВДАРИЛА ПУ 2 БАЗАХ В СИРІЇ.
ЗИЛЕНСКИЙ МАЇ ПЛЯН НА ЗАКІНЧИНЯ ВО`ЙНИ.
РО`СИЯ: ВИБУРИ ГУБЕРНСКИХ ВЛАСТІВ.
РО`СИЯ КАЖИ, ШУ ЗНИЩИЛА ВУЄННУ ТЕХНІКУ ВСУ В КУРСКІЙ ОБЛАСьЦІ.
ЛОЙД ОСТІН: КУРИСТУВАНЯ АМЕРИКАНСКОМ ЗБРОЙОМ ДЛЯ УДАРІВ ПY РО`СИЇ НИ ЗНАЧНО ЗМІНИТ ХІД ВІЙНИ.
ТРАМП НАЗИВАЇ СУДОВІ СПРАВИ ПРОТІВ НьОГО ПУЛЮВАНЯМ НА ВІДьОМ.
РЕЧНИК США КАЖИ, ШУ РУСКА ДИРЖАВА СЯ КОРИСТАЇ З НАРОДНИХ МEДІЙ ДЛЯ ВПЛИВУ НА ВИБУРИ В ЗША.
РО`СИЯ ВИДЕ БУЖИВІЛьНУ КУМПАНІЮ САБУТАЖУ.
МЄДВЄДЄВ: ТРАМП- НАРЦИСИСТ, АЛИ- ПРАГМАТИК, ХАPІС- ПРОСТО ДУРНЕНьКА.
В РУСКІ ВУРОНИСКІ ОБЛАСТИ БУЛИ ВИБУХИ УКРАЇНСКУГО НАПАДУ ДРОНАМИ.
AВСТРАЛІЙСКІ АЛьПИ СЯ РУСТОПЛЮЮТ ДУЖИ СКОРО.
УКРАЇНА ВІДДАЄ ШАНУ НА ПОХУРУНАХ ЗАГИБЛИХ ЧИРИС РУСКИЙ НАПАД В ПУЛТАВІ.
ИРДОҐАН ЗАКЛИКАЇ ІСЛАМСКИЙ СУЮС ПРОТИ ІЗРАЇЛЮ.
ПРУТЕСТИ В ФРАНЦИЇ ПРОТИ ПРИЗНАЧИНЯ МІШЕЛь БАРНІЄ ПРИМʼЄР МІНІСТРОМ. https://novini.bg/sviat
УКРАЇНА ВІДДАЄ УСТАННІ ПОЧИСТІ ЖЕРТВАМ ВАРВАРСКУГО НАПАДУ РУСКИХ НА ПУЛТАВУ.
ВІДЕНь: В ІНВАЛІДНІЙ КУЛЯСьЦІ ЗНАЙДИНО КУКАЇНУ НА 1,5 МІЛьЙОНІВ ЄВРО.
ЗАТРИМАНИЙ ЧУЛУВІК, ШУ ХТІВ НАПАСТИ НА ЖИДІВСКИЙ УСИРЕДОК В НьЮ-ЙОРЦІ.
СИЛьНИЙ ЗИМЛИТРУС В ТУРЕЧИНІ. ПАНІКА.
МЕЛОНІ: ІТАЛІЯ НИ ПИРИСТАНИ ПІДТРИМУВАТИ УКРАЇНУ.
СУПЕРТАЙФУН В ВʼЇТНАМІ.
СИЛьН ВИБУХИ В ВУРОНИСьКІ ОБЛАСТИ РО`СИЇ.
КІТАЙ: РИПРЕСИЇ ПРОТІВ ШАНГАЙСКОЇ БІБЛЮТЕКИ. https://www.vesti.bg/
ИРДОҐАН: ТРЕ, ШУБИ ПУТІН І ЗИЛЕНСКИЙ СЯ ВСТРІЛИ.
ЗИМЛИТРУСІНЯ В РУМУНІЇ І В ТУРЕЧИНІ.
"ДІПЛОМЕСІ ВОЧ": ЧИ НИ ЧАС ДЛЯ МУСКВИ І КИЮВА НА РУЗМОВИ?
ЗША ПУПЕРЕДЖУЮТ ПРУ ДРАМАТИЧНУ ЕКСКАЛАЦИЮ, БУ ТИГИРАН ПРУДАВ БАЛІСТИЧНІ РАКЕТИ РО`СИЇ.
МЄДВЄДЄВ: САНКЦИЇ ПРОТИ РО`СИЇ НИ БУДУТ ВІЧНІ.
САТУРН СЯ СьВІТИ ЯСКРАВІШИ І Є НАЙБЛИЩИ ЗАРАС ДУ ЗИМЛІ.
КІТАЙ: КІТАЙСКА ЛАБУРАТОРІЯ, ШУ ВІТПОВІДАЇ ЗА КОВІД, МОЖИ ВИПУСТИЛА ШЕ ЇДЕН СМИРТУНОСНИЙ ВІРУС. https://trud.bg/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8/
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 234 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")