Солдати підземелля (гірникам шахти «Надія») Ще не зринуло сонце над Бугом, Не торкнулось промінням землі – Вирушають на подвиги знову Аж до серця землі шахтарі. Небезпечні земні лабіринти Вони штурмом беруть знов і знов. І в гарячих серцях не згасає – Світить віра, надія, любов. Поетичні і творчі натури Висікають мелодію надр. В боротьбі цій, буває й нерівній Кожен з них і шахтар і солдат Та під натиском тим непомірним Відступає підземна імла, І , орошене потом вугілля Виплива з-під землі «на гора». На запилених, чорних обличчях Блиск щасливих і добрих очей. З перемогою знову вертають До дружин, до батьків, до дітей.
|