Що значить слово у житті людини? А слово значить це – буття! Що значить мова у житті Вкраїни? А мова значить – майбуття! Так, саме майбуття, життя і процвітання, А не корисливе спекулювання! Не сперечання, сварки та прокльони брудних політиканів, Що вже давно всіх нас тримають за баранів! Брати, не допустім цього знущання, Над рідним словом насміхання! Не знають бо вони, що чинять… Самі ж від того і загинуть! А нам та нашим дітям жити І слід політикам тим «дати прикурити», Співочу мову соловейка з руїни відродити, Повагу світу до Вкраїни розбудити! Пора бо вже! Пора! Вернути мову нам Шевченка і Франка! Якщо не зараз, то коли? Хай Бог почує наші молитви! І розцвіте на сході сонця знов любов до мови, І зніме наш народ усі окови! Вже серце стане битись без оскоми Та звернемось з подякою до Божої ікони… Тож будем прагнути мети святої, Благословили нас вкраїнськії сини й герої!!!
А слово завжди - це життя , хоча буває і вбиває ...
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")