Будь справжнім Прагнеш жити високо, А серце розхитаний човен. Глянеш яблуко червонобоке, Укусиш – гнилі повне. Узбіччя дороги – трава і квіти Іти б по ній та й іти. Душа від блаженства хоче радіти, А серце з думками консенсус не може знайти. Під пісню веселу птахи засинають, День непомітно котиться в ніч. Твої ж почуття ,мов хвилі шугають. Не знають якому берегу мчати навстріч. Змирися зі світом,з реальністю дня, Вклонися старенькій матусі низенько. Будь справжнім до крихти у власному *Я* І голос душі почує серденько.
|