*
* *
Ти
маєш право
бути
спільником
солодких
змін,
гірких
ілюзій.
Бігти
назустріч вітрам
і
повертатись до себе
з
іншим зором,
заповнюючи
порожнечі, й смуги,
і
відстані проникнень
у
життя,
у
неможливість іншого пізнання.
Наближення
до вибору
відштовхує
тебе
від
зайвих слів.
Ти
виснеш на струні
розважності,
ти
розрізняєш неймовірне,
приваджуєш
себе
до
тих джерел,
яких
торкнулось
Сонце.
|