* * *
Найближче до правди
- брехня.
Найдовша - дорога до
себе.
Ти знаєш: іти навмання
-
Це пальцем дірявити
небо.
Ти знаєш: чекати
добра
Не легше, аніж
сотворити.
Блукають і принц, і
жебрак
По лезу найтоншої
бритви.
І душу, і тіло - віддай.
І розум, і волю - під
сваю!
Ти поки іще не джедай.
Тож зоряні війни -
тривають.
|