*
* *
Доки
падають зорі,
Треба
виграти час.
Помаранчевий
колір
Неприродний
для нас.
Краще
- жовтогарячий!
Ду
ю спік чи не спік?
Був
художник незрячим -
Всю
країну обпік.
Імплантантами
руху
Замінили
нам дух.
Я
тепер спец по буху,
Хоч
і не головбух.
Скільки
тут ворожили
Невідступністю
зим!
Обірви
свої жили -
Підірви
цей режим.
Завтра
буде відплата,
А
сьогодні - кутіж.
...Десь
застряг в банкоматах
Твій
останній платіж.
|