* * *
Оператор
мого співчуття
Оприлюднює
сховані криги.
Він
бентегами тишу розтяв
І
лишив мені здогадів крихти.
Це
- не їжа. Це просто фаст-фуд
Із
вкарбованим в тіло дрес-кодом.
І
ніхто не помітить, як тут Закодовані
стануть всі згодом.
І
штурмує серпанок шурму...
Тільки
картка поповнення шлунку
Заблокована
ще і тому,
Що у мене зима на
рахунку.
|