Тарас Григорович Шевченко Все робить згідно розпорядку Лягає спати він раненько О шостій – робить фіззарядку. Ні пива він не п’є, ні кави На цигарки нема й хвилинку Вірша напише – робить вправи Поему – нудить шведську стінку. Тарас Григорович Шевченко Лауреат державних премій І влада й слава – рідна ненька Такий собі - сучасний геній.
|