Щастя, в наших з тобою руках. Треба вчитись його творити, А не плакати, десь в закутках, Що не вмієш, цього зробити. Не думай, щоб переробити, Ти попробуй, просто, змінити. Не кажи, що життя – плацебо, Все залежить, тільки, від тебе. Ти, відкрий своє серце світу, Всім страхам, ти скажи: доволі! Відпусти, енергію в вічність І шукай, для себе, гармоній. Якщо мрія, летить до добра, Для неї, вже границі, нема. Двері відкриє, для тебе там, Де, ще вчора, стояла стіна.
|