Будьте щирими люди! І світ радісним буде. Щастя миру і світлих ідей, Научайте ви добрих людей І для вас світ весЕлковим буде. Будьте добрими люди! І багатим світ буде. Щиру дружбу, відвагу і честь, Подаруйте ви людям на мить І вам щастям наповняться груди. Будьте чесними люди! І ясний вам світ буде. Слово правди, серця і думки, Пронесіть крізь бурхливі роки, Світ іскритись у Вічності буде.
Христос воскрес! Даруйте, пані Катерино, хочу бути щирим, як Ви кажете. На мій погляд Ваш вірш багато б виграв, якби його розділити на 3 пятирядкові строфи на дві рими кожна і відшліфувати. Відчувалась би завершеність строф. Людей Ви поділили на дві групи добрих і якихось інших і ці інші повинні навчати добрих. Честь не можна дарувати, а лише оберігати. Подарунок не може бути «на мить» - дарується назавжди. Ну і ще – наголоси гуляють. Автор сам має дбати, як той вірш його подати. Бажаю успіхів! З Великодним святом Вас!
Воістину воскрес!Пане,Пилипе,дуже вам дякую за коментар і хочу сказати, що з деякими вашими трактуваннями можна би і посперичатися,але в честь такого великого свята,я не буду йього робити.З повагою!
Катерино, жаль, що ми рідко буаємо щирими і уважними один до одного... Добре, що Ви ринаймні пишете про це - це додаткова можливість замислитися над своїм життям. Зі сятом! З повагою
Христос Воскрес!Дуже дякую,Андрію,за таку прозорливість.Я хотіла таку назву для вірша"Задумайтесь люди!"але потім передумала і відіслала без назви,адже всіх через коліно не перегнеш,але є й такі,що все прекрасно розуміють і без назви,за що велике СПАСИБІ!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")