*
* *
Вітрами
дощі постирали.
Скоцюрбили
небом ковіньку.
Накрали
і кривди, і правди.
І
зради наїлись по вінця.
І
ось на задрипаних бентлі
Ще
возять знервовані брехні.
Поцуплений
кубок у Стенлі
Ховають
у звивинах темних.
То,
може, найбільший злочинець -
Сліпець
у колгоспній коморі?
Його
вже ніхто не відчинить,
Як
тінь не розчиниться в морі.
І
манить Париж на Багами
За
вовчий білет для трамвая.
І
нащо нам жити з богами,
Коли
їх у нас не буває...
|