Пане Олександре,ви зачепили дуже болючу тему.Знаєте,кажуть коли випиває чоловік - це пів біди,а коли жінка - катастрофа.Зрозуміти чи дослідити це явище неможливо.Але нажаль такі реалі теперішнього життя.За тему твору -5.
Якщо п'є чоловік, то він - мужик, а якщо п'є жінка, то вона - алкоголічка. Чому? Я в жодному разі не підтримую ЛГ. Ні. Але, панове, раз вже настав вік емансипації жінки, то не висловлюйте незадоволеня! Ви ж самі віддали нам в руки кермо авто, владу в решті, а тепер нарікаєте... Я зараз не маю на увазі когось конкретного, це зауваження має загальний характер. І нехай навіть потім пан Бойко звинуватить мене в феміністичних поглядах, та все ж ... А якщо говорити про сам вірш, то автор може і краще. Є в нього досить майстерності і на гарні рими, ідеї, форми....
Пані хоче гарних форм і рим ? ви заглянули не на ту сторінку, а щодо фемінізму то тут 100% Вірш описує 2 хвилинну картину мого життя , не більше не менше. Дяка за відвертість
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")