-Аве, Вова, "друг мій милий", ну, заходь, давно чекали. Ти чого з напівмогили та й до нас? Поприбирали..?! Що втомився із дороги? Пригощайся...ти не палиш? То кидай на крісло ноги, вип"єш чаю...може кави? Гей! Тихіше, в нас тут гості на оглядини липневі. Чом не спиться на помості всенарадному вождеві? Прагнув ти не вбивств, а волі? Та не грайся у святого. Зрозуміло, нащо Колю, а родину всю для чого??? - Милосердя то слабкому, сильному потрібно крові. Я був мозком легіону, легіон був не готовий! І було потрібно вкласти сильний поштовх для початку... - Тихше, мій ентузіасте, тихше, Ленін, все в порядку. Ти у нас "душа святая", ти боєць на барикаді! Що? Пора уже? Світає? Ну, заходь....ми будем раді!!!
по мені це скептично-комічна-сатира,спонтанна і до кінця непродумана,ви напевно як і я-написав і ліньки що доробляти.Як на мене для нашого часу -потрібно.Доопрацюйте і буде як картина нашої влади.УСПІХІВ!
погоджуюсь з попередніми коментарями, "не все гладко") але тема чудова!Думаю, Вам варто написате ще другу частину під назвою "Аве Сталін"=) цікаво було б почитати))
Мені сподобався вірш, особливо ось ці рядки: "Я був мозком легіону, легіон був не готовий!"
Враз згадала біблійну притчу про легіони нечистої сили з якою сміло можна зрівняти цю кампанію. Гостро! А закінчення просто супер! Уже без сумніву, з ким маєш справу.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")