"Ведмежий закуток", картон уже не гріє, він не заплаканий - то іній впав на вії. Життя роздроблене і холод на додачу ще, кривуля згорблено та хутко йде, побачивши горіх у листі, наче гарний повний, чи не догледів може (ще спросоння). На втіху ним поласував бездомний, горіховий сніданок міжсезоння.
|