офіс штамп акциз рахунки скоби меркантильно смішно буржуа а таких як ти давно не роблять а таких як ти уже нема (та котра шепоче смішки вітру плачеться хто космосу в плече вже не наша і чужа для світу шизофреник кажуть...я про це)
капітали варяться у злобі кроманьйонця тішить капітал офіс штамп акциз рахунки скоби а таких як ти в "безпечний зал".
|