Ви не забули? Цукор коштував чотири І стільки ж рис. І стільки ж – молоко. А жити стало «весело»… Не віриш? – Як за десятку всі ці ціни затовкло! Ну, криза світова. Ну, ті, що були «вредні»… Коли ж понищиться цей більшовизм одвічний? – В усіх гріхах обвинуватить попередніх: Царизм, чи сталінізм, чи клан недоброзичливий… Як остобридло слухать побрехеньки! В самозвеличенні реформи заховались? А мовчки воза витягати, потихеньку – Не вмієте? То вже б не вихвалялись.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")