Інфляція накочує мневром – Державці й не почухались ні разу… Все спишемо, мовляв, колись на Євро – Кишені б лиш набить: усі й відразу! Той винахід більшовиків – колгоспи, Через які мільйони постраждали – Ще Кучма з’їв. Олігархічні ж боси Лопату з Києва цинічно нам вручали. Ця влада ставить під удар всі верстви Ті, хто хоч якось, потихеньку, виживають. Нам вуха продзижчали, нудно й вперто, Про те, як про народ Вкраїни «дбають». Той, хто запєвнів нас: «Мі – за дєржаву»– То безнадійний і тупий бездара! І, скільки влада не злостивилась лукаво – Вердикт народу: з тронів – геть на нари!
Вірш серйозний, добре, що є люди, котрі вміють і можуть про це писати! З повагою відношусь до таких віршів-закликів!!!! Натхнення Вам, та Божої допомоги в цій не легкій справі!!!
Отак і живемо. Та чи так? За громадянську позицію позитивна оцінка.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")