Уже не раз собі я дорікала: – Та годі про політиків писать! Чи кращих тем навколо тобі мало? – Знайшла, на що останні сили витрачать! Політика – таки невдала тема! Там стільки бруду – з вухами утонеш! Так, згодна. Віднайду якусь проблему! Чого ж ти, душе моя, зжурено так стогнеш? Чому не можу я байдуже відвернутись Від глитая небаченого штибу? Якого стрівши – враз готові відсахнутись Порядні всі, кого б він лише здибав! А чи почують моє слово ті «герої»: Азаровська команда чи литвинці? Чи комуністи? (ніби рвуться до двобою – А на «Свободу» – гиркають, спесивці). Тож, поки корупціонер із булавою, Сидіти, склавши руки? – це ж ганьба! Ну й що ж, що сил нема? Вкраїно, я з тобою! З норд-осту, чуєш, десь приглушена стрільба!
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 1382 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")