Ми браття! Земля це наш дім, І те, що живе в домі тім, Все може загинути враз, Як ми, не відкинем образ. Любов, править світом усім. Був створений нею, наш дім. У серці нам з нею іти, Щоб дім вберегти від біди. У зорянім небі світи Готові на поміч прийти, Але виконання ідей, Залежать від нас, від людей! Свідомо триматись мети, Й прощення до Бога нести! Молитися й щиро просить, Щоб сили нам дав пережить, І каятись в день, і вночі, Спасіння для нас – є ключі! То Віра, Надія й Любов, І Мудрий Господній покров. А каятись нам, є за що! За все на землі люте зло, За війни, і голод, і блуд Життя бузувірського бруд, Всі, Бога благають, Святі, Щоб нам допоміг перейти, Ту грань, що чекає на нас, І зцілення душ водночас.
Вірш змістовний, повчальний.. Дійсно, спасіння є сенсом земного буття, а ми так мало приділяємо цьому питанню уваги, засмучуючи своєю буденістю небеса.
Дякую,п.Василю! Люди ніби не чують,не бачать і не збираються мінятися.Думають, що обійдеться, чи промине,а жаль...
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")