[color=blue][size=7] Господи! спаси та сохрани Від злої спокуси мене вівдверни. Допоможи подолати те зло Яке до мене прийшло. Злий дух спокушає мене, На дорогу не правди веде, Спокушає на злії думки На погані не добрі вчинки. Тому молюся до тебе Прошу не відвертайся від мене, Допоможи подолати покусу Молюся!Прошу!Мій Ісусе! Щодня мені допомагай На дорогу щастя повертай Я пршу благаю Ісусе Вілверни мене від спокуси. Хай піде назавжди від мене, Усе те негарне й погане. Молюся!Прошу!Допоможи! Від усіх бід мене охорони. Непідпускай до мене духа злого А підпускай Ангелика святого, Який допоможе мені Подолати злі дні. Молюся!Прошу!Мій Ісусе! Допоможи подолати спокусу. Амінь.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")