*** Земне життя це карта долі, Яку належить перейти І всупереч своєї ж волі Свій шлях потрібний віднайти. Багато так розкладено приманок, Ще більше є існуючих спокус Мудріший вечора той ранок, Де світлий шлях показує Ісус! Нагально щиро тільки попросити І на коліна впасти під Хрестом О, Господи, дозволь мене простити, Провини всі перед моїм родством. Я щиро каюсь, б’юся в груди, Моє все тіло мерехтить Покайтеся зі мною люди Вся душенька від зваб болить. Принада йде не з чистої любові, Це - штурм тілесної потреби, Яка жадає помсти й крові Та тільки не скарбів у небі. Ісус є тим, палким дороговказом, Що першим сам звелів пройти Так, ми здолаєм карту долі разом, Як по сліду Господньому піти!
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 1583 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")