*** Прийшов Ісус на землю, Щоби віддатись нам, Щоб світ пізнали достеменно У душах будували храм! У притчах Він розповідає, Великий Бог, є наш Отець. Всім відає і добре знає Злі наміри, і біль сердець. Бог хоче щоби ми любили Та віддалилися від зла З любов’ю, ласкою дружили Навіки Господу хвала! Земне життя не вічне Піде миттєво в далечінь У землю тіло канонічно Ввійде на спротив поколінь. Душа, якщо без грішна, На небесах воскресне І правдою воздасться втішно Та місце там займе - почесне. А ті, що не хотіли Бога, Пішли служити сатані... До пекла!..Їм туди дорога! - Смолу возити на спині.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")