Адам і Єва
«Он яблуко червоне
та рум’яне,
Скуштуй його, і
добре раптом стане,
Воно таке солодке…
Ну ж бо, з’їж,
Зірви його із яблуні хутчіш».
Спокуса манить –
яблуко зриваю,
Ніхто ж мене не
вижене із Раю,
Це ж не десятий, це
мій перший гріх,
Тож я згрішу нових
заради втіх.
Приємний смак,
миттєва ейфорія,
За це втрачаю все,
про що я мріяв,
Мозолі вкриють
шкіру білих рук,
Жона народить крізь
тортури мук.
Мораль життєва: й
досі поміж нами
Існують «єви», змії
та «адами».
|