Я дякую Боже за все що даєш, Любов й доброту, що нам уділяєш За все ,що даруєш, За все що прощаєш Ніколи нікого не відвертаєш. Ти завжди чекаєш, Ти завжди в нас є, І двері свої відкриваєш Провини тяжкі, що всіх вони є З душі грішної Ти відпускаєш. Пробач нам всім Боже, Що милість Твою Ми так оцінити й не можем, А щастя і долю свою Позбавити світла спроможні. Ми грішні усі і ти нам прости! За все що ми робим байдуже І Ти нам даєш таку долю нести Таку яку нести ми можем. Усе нам прости, я благаю Тебе. Усе відпусти, якщо зможеш Нехай усе зле стороною мине І Бог нам з цим допоможе. А світло засяє у кожній душі І серце наллється любов’ю О, Любий наш Боже, усе нам прости Розкаємось щиро до болі.
|