«Боже, спаси нас!» - благаємо ми. «Боже, мені поможи і дай сили!» А що робимо ми? А що робимо ми? Коли просить хтось помочі, де ми? Знайте, що старець, що просить, Це просить Христос. І просить він небагато: Краплинку тепла, щоб душу зігріть, Сухаричок з Вашої хати. Як холодно й голодно Бідному йому сидіть З протягнутою до вас рукою. Одяг – лахміття, не має де жить, І він з не покритою головою. На дворі і вітер, і дощ, і сніг, А він усе просить для Вас спасіння, Коли кинеш копієчку йому до ніг, Щоб почути святе його моління. Нам не понять його, бо ми ситі, Бо ми нагодовані, одягнені і помиті, І в домі у нас тепло. Ми маємо те, що дав нам Ісус Христос, А що ми йому і коли дали? Якому просящому допомогли? Яка з боку Вас була жертва? Адже віра без діла мертва!
Рада бачити Вас на нашому сайті, п.Наталю. Сподіваюсь, що Вам тут сподобається і Ви будете радувати нас своєю поезією. Натхнення!
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")