Потрібно душу рятувати тут, на землі...її тут храм (Іван Житник) Потрібно душу рятувати, Коли ще на землі живеш, Коли вона ще поруч із тобою. А не на потім відкладати, На час, коли вже ти будеш На сметрному одрі з самим собою. Потрібно душу рятувати, Молитви давши їй сповна, І вірою наповнити у Бога. Щоб їй по світі не метатись, Хай щиро вірить,що вона , В Небесне Царство віднайде дорогу. (Н.Хаммоуда)
|