Люблю минуле. Наше це коріння,
Із нього нація свій мала початок ,
Підгрунтя вічне, зародок з насіння,
Із року в рік ростем! Твердішає наш крок.
Колись “боги” були за кожним рогом,
Не тільки в нас ця міфологія поган,
Бог дозволяв наївності дороги,
Були ми діти, то й любив нас без доган!
Бог дав нам розум, думати, творити
І розрізняти міф, та хто створив цей світ,
Тіла небесні ,всесвіту планети,
Це не боги! Господь створив землі магніт.
Ну хто зробив божків “національних”
Немає ідолів! Він лиш Один не прах!
Шануйте міфологію прадавню,
Та не вкривайте знов соломою свій дах!
Від цього й терпить наша Батьківщина
Ми вже не діти! Розрізняємо гріхи,
Ми сваримось, ведемо з Богом війни,
Згубили правду.Зблукали. Куди йти?
Відкрийте двері! Бог зайде до хати,
І промінь Господа всім щастя принесе,
Під ноги ляже ворог волохатий,
І сила Божа Україну підійме!
|