*** Великий Піст лікує в нас Зневірену і душу й тіло Я певен: все буде гаразд І вірити у це потрібно сміло! Життя людське, як волосина Немов натягнута струна, Промінням сяє, як перлина На чистому обруску полотна. Прокинься ти, моя душа, Не будь такою вже черствою, Бо ти неварта і гроша, Якщо не матимеш спокою. Життя всім серцем полюби І ворогів не відкидай від себе, Добро дорожче від скарбів І всі потягнуться до тебе. Робить добро ти поспішай, Бо час відведений спливає Нікого з болем не полишай, Бо кожен на добро чекає. Ісус Христос життя віддав, Відкупивши тим людський упадок. Дорогу хресну нам проклав - Прямий Він Господа нащадок. Повинен кожен з нас пройти Тернисту хресну цю стежину, Добро та віру в собі зберегти Від сьогодення до вічного спочину!
Піст для тіла добре , а головне ж все ж і завжди - душа !
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")