Коли я кличу, то озвись до мене,
Моєї правди Ти мій Боже,
Ти в тісноті робив для мене простір,
Помилуй мене і почуй молитву!
Людські сини!
Ще доки буде поміж вами
Моя ганьбитись слава?
І доки будете ще ви
Любити марне і шукати
Неправду? Села.
І знайте, що святе
Господь для себе відділив
І мене Він почує,
Як буду кликати Його.
Ви ж гнівайтесь, та не грішіть
На ложах розмишляйте ви в своїх
Серцях, але замовкніть. Села.
Приносьте жертви правди і надійтесь
На Господа. Багато, хто говорить:
Хто нам добро покаже?
То ж підійми нас Господи,
Ти світлом від лиця Свого!
Ти більше радості мені даєш
На серці, ніж у тих , в кого,
Намножилося збіжжя й молоде вино.
І я в спокої ляжу і засну,
Бо Ти єдиний, хто дає
Мені життя безпечне.
Цікаве у вас трактування рядка - у тісноті моїй дав ти мені пільгу (в оригіналі). а далі там же - доки будете твердосердні чи любите пусте й шукаєте неправду? щодо жертви правди. то там є - йдіть на жертви справедливі. загалом хороший переспів!
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")