Боже Всемогутній єдиний Захисти серця людей невинних. Збережи матінку Україну Не дозволяй їй стати на коліна. Та очисть людські думки Від ганебної люті. Неньку захисти від біди Від напасті розкутої. Дай їй Боже силу Ворожнечі безчинству протистояти Пошли глибоку віру Дух нахабного звірства зламати. Який стелеться шляхом грішним Скрізь розрісся як бурян. За що небо стало невтішним. І послало нелегке вибробування людям. Боже, ти серця наповни любовю І землю нескінченою добротою напої. Почуй Всемогутній людську прозьбу І на довгі літа Україну благослови.
Молитися завжди потрібно , особливо за Україну рідну !
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")