Росіяни просять якнайшвидше зарахувати Путіна до лику святих
У комітеті сподіваються, що «здорові сили в РПЦ виконають духовний наказ російського народу»
Як Господь когось карає,
Перше розум відбирає,
А без розуму людина,
Не людина, а скотина.
Мозок висох, стала вата,
Цим Москва ,ще й як ,багата,
Вбивці вже стають святими,
Ля -ля ..лo буде між ними!
Вже й молитвоньку складають,
Рускій мір, скрізь прославляють,
А вождю - ножа у руку,
Як медаль, щоб бив без звуку!
|