Я вірю в небо, в ньому розпливусь,
Бо розум ще не всилі все схопити,
Ту велич Божу, дію , віків суть,
Причин машину, поштовх все творити.
Причина будить творчий ум до діл,
Це праця вічности, життя будови,
Єдиний Бог! Рухомість усіх тіл,
Биття у серці, розуму, гін крові.
Віки минають, Бог як був так є,
Не змінний дух невидимий, всесильний ,
Мізерність люду, змінити це усе -
Це вежа Вавилонська, рух могильний!
|