вода змиває всі сліди,
вітер звіває всі сліди,
вогонь всі спалює сліди,
щоб все почати із початку,
щоб всьому дати свій кінець-
ідуть і ті, хто мав вінець,
іде і той, хто був злидарив,
хто роздавав і чинив кари-
усе проходить, все іде,
допоки не прийде Один,
що буде справжньою Людиною,
не буде звірів убивати,
не вирубатиме дерев
і не ненавидітиме інших,
і знатиме багато більше,
ніж усі вчені всіх учень,
і змінить темряву на день
во славу Слави і Життя,
зло кинувши у забуття.
хто йде, немає вороття;
той, Хто прийде,
той не піде,
бо Він - усюди,
без Нього, ми- ніде.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")