Поможи нам, о Боже, рабам бідним твоїм,
радіаційну молитву, палко шепчучим!
Зійди до нас, Боже, врятуй, збережи,
на землі оцій грішній додай наші дні...
Бачиш, Господи, ріки, ліси і поля?
Бачиш селища наші, містечка й міста?
Все пронизане смертю, все загублене враз.
Тож, прийми, Боже правий, кричущий наш глас!
На столі - різна їжа, та жах їсти її.
Вабить гай прохолодою, та обходим гаї.
Стали діти прокляттям і не в радість - любов.
Все біліша й біліша стає наша кров.
Поцілунки не бажані - на губах лежить пил.
Між закоханих став, мов стіна - Чорнобиль.
Страхітливих пророцтв час збування настав.
За гріхи мабуть наші Ти ПОЛИН нам наслав.
То зійди ж до нас, Господи, врятуй, збережи,
на землі оцій грішній додай наші дні!
Поможи Твоїм бідним нуклідним рабам,
лиш до Тебе звертатися залишається нам!
Нещодавно прочитала статтю одного історика, в якій він заявляє, що Чорнобильську катастрофу треба трактувати як злочин радянської влади. Оскільки, "Ідеальна наддержава" самоусунулася від власноруч створеної катастрофи і... врешті загинула сама.
Ліля, Совіти зробили стільки страшних злочинів, що Чорнобильська трагедія є лише одним з них. Але найжахливішим є те, що й по сьогодні в Україні існують мільйони прихильників тієї ЗЛОЧИННОЇ системи!
Українська влада досі так нічого не зробила для ліквідаторів наслідків аварії на Ч.А.С. П'ять президентів підряд, упродовж 25 років, згадують тільки один раз в році - про нещасних, незрозуміло якими зусиллями живих людях, що б у черговий раз провести піар-акцію для свого рейтингу. Слухав учора Порошенка, він хоч сам розуміє про що говорить, як прикро і осоружно слухати "піонерські речівки-гасла" - адже я за нього голосував, думав, нарешті побачимо реформи, нарешті проб'є вікно у Європу, все-таки ж Петро!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")