Бог, це любов! Любов ,що світ створила,
Вона цвіла і сіялась, живила,
Плодами вкрила всі куточки на землі,
І так на світ прийшли і я і ти!
Тож не хулім! Несім до Бога дяку,
Нам дано рай, тож розганяймо мряку,
Вітаймо сонце, любім, щоб й нас любили,
Творім добро ,щоб всі у мирі жили!
Осінній дощ вітаймо ,як спасіння,
Не нарікаймо, бо і це творіння!
Водицю п'є земля ,щоб знов родити,
У спраглості ніхто не може жити!
Нехай слова приносять плоду дії,
У вірі родяться усі наші надії,
Любов- це перше слово на землі,
Бо Бог любов, а в ній- і я ,і ти!
|