“Боголюби”, “Боголюби”! Лоби порозбивали, Кров’ю братів та сестер лиця умивали, Розпинали, катували не за саму віру, Куди діли своє серце і любов зарили? Кричите що? Любимо Бога! За нього поляжемо! А брата православного в цей час в кайдани в’яжете!
“Боголюби”, “Боголюби”! Слухнянії діти, Куди вкажуть отці-батюшки туди вам і бігти. “Боголюби”, “Боголюби”! Серце вже в тумані, Нагрішили, відмолили, всім повідпускали. Ранком встали гріх забули, всіх на хід послали.
Що ж ви робите такеє? Чи ви божі люди? Людей зненавиділи, горе всім вам буде. Не того пастиря серце ваше чує, забули Хреста - милосердя забули. Закидали камінням почуття та волю, не прощаєте ви людям така ваша доля. “Боголюби”, “Боголюби”! Зачерствілі Душі свою ж спасаєте, а іншую душим?
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 2106 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")