"Юпітере-Перуне Найліпший і Найвеличніший,
якщо імператор- Титус Цісар Веспазіаній Вознесимий,
Найвеличніший Понтифік,
посідач влади промов, батько свого краю,
Цісар Доміцій, син боговозведеного Веспазія Осиного,
про якого ми мислимо і мовимо,
нехай живе, і їхній дім нехай буде у безпеці наступного місяця Януса, січня,
перш, ніж має він перейти до людей Риму, Квірити-Сабіни-Юнони,
і на Державу Римлян,
Квірита, і ти, збережіть той день і їх самих від небезпек,
(якщо такі є або випадають перед тою дниною),
і, якщо зволив ти благополучне завершення таким чином,
про який ми думаємо, мовлячи,
і збережеш їх цілковито у теперішньому становищі чи у кращому,-
і, хай саме так чинитимеш ти те,
то тоді ми обітницю даємо,
що ти одержиш,
від імені Об'єднання Братаничів-Орачів,
двох позолочених волів. "
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")