я- овечка божа,
ти- баранчик божий-
всіх любити можна,
Бог тобі поможе!
але ображати овечок не можна,
баранчиків також треба би любити,
з усім стадом овець
треба чесно жити.
якщо той баранчик
помекав нетак,
а ота овечка бекала негарно,
то, все одно, треба сіять дрібний мак,
не махай ти копитами в усі боки марно.
я- баранчик божий,
ти- овечка божа-
пасімося разом,
колоти не можна!
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 1144 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")