Вчитель сидів за столом і їв свій обід.
Він їв і слухав Євангеліє від Івана старословʼянською
мовою за уч́асті папи.
Раптом, двері відчинив його студент,
що був мусульманином. Вчитель сказав:
"зачини швидко двері! Він усіх навертає
на християнство!"
Студент не послухав, а все посміхався.
Учитель сказав: "я ж тебе попереджував.
Тепеp, ти- християнин. Можеш у неділю
іти до церкви. Учень запротестував:
"ніколи в світі!", і швидко зачинив двері.
Учитель далі слухав Євангеліє старословʼянською мовою.
Закінчилася перерва. Студент знову підійшов
до вчителя. Учитель посміхнувся і сказав:
"ти- навернений. Можеш ходити до церкви."
"Ніколи!"- викрикнув учень.
Вчитель посміхнувся і сказав:
"це- жарт. Ніхто без власної волі
ніколи нікого не навертає".
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 431 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")