ВИБИРАЙ Варто померти в земному житті, Щоб знати, що тебе чекає в майбутті. Що там за обрієм? Ми того не знаєм, Тілом своїм не відчуваєм. Коли ти душу продаєш, Стаєш на шлях Чорнобога - Втративши тіло своє, В наву прямує твоя дорога. А там смуток і страждання В царині темних сил. І потворних створінь панування, А за ними є тільки Див. Коли серце в Роді перебуває, Живучи в ладу зі світом, Сокіл-Род браму вирію відчиняє, Єднаючи тебе з вічним світлом. А там птахи пісні співають, Прославляючи рідних Богів. І душі на землю проводжають Для випробування нових життів.
|